header seo teksten

Waarom webteksten laten schrijven?


Goede webteksten beschrijven niet alleen de kracht van jouw organisatie, product of dienstverlening, ze dienen met name om jouw doelgroep aan te zetten tot actie. Professionele webteksten raken, overtuigen en werven. Ze verhogen de conversie van je website en hebben direct invloed op het gedrag van bezoekers.

Waarom webteksten?

Vindbare (SEO) webteksten laten schrijven


Webteksten dienen geoptimaliseerd te zijn op bepaalde zoektermen, zodat jouw bezoeker je website weet te vinden. Wij voeren een gerichte doelgroepanalyse, zoekwoordenanalyse en concurrentie analyse uit voordat we aan SEO webteksten beginnen. Op basis van alle zoektermen die hieruit voort komen schrijven we per pagina een webtekst waar jij absoluut het verschil mee gaat maken!

Vindbare SEO teksten

Webteksten die relevant zijn


Wij zorgen voor webteksten die relevant zijn; ze geven bezoekers de informatie waar zij naar op zoek waren. Dát zijn namelijk de bezoekers die ook echt geraakt en overtuigd kunnen worden. Veel clicks van bezoekers die op jouw website eigenlijk niet kunnen vinden wat ze zochten – en daarom direct weer vertrekken – zijn waardeloos.

3

Investeren in SEO webteksten


Goede webteksten leiden tot meer aanvragen en een verhoging van je omzet. Daarom is de investering in een goede tekstschrijver voor jouw website er een die zichzelf binnen no-time terug verdient.

Ons tarief is € 95,- excl. BTW per pagina, gebaseerd op ca. 300 woorden inclusief alle benodigde analyses en SEO optimalisatie.

2

Gebruiksvriendelijkheid van je website


Naast goede webteksten is ook het technische aspect van je website van essentieel belang. Hoe gebruiksvriendelijk is jouw website? Kunnen bezoekers gemakkelijk vinden waar zij naar op zoek zijn, is de website ook mobiel goed te bedienen en laden alle pagina’s snel genoeg?

Heb jij het idee dat ook de gebruiksvriendelijkheid van je website wel wat verbetering kan gebruiken? Neem contact op met onze webdesigners en laat je verbazen door vele mogelijkheden!

Afbeeldingen webteksten